Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Seminar interjudeţean FRDS la Lupşa

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 5 – 6 mai, la Lupşa a avut loc un seminar de lucru al beneficiarilor de finanţări pentru proiecte de activităţi generatoare de venituri din cadrul schemei de dezvoltare socială a comunităţilor miniere – SDSCM din judeţele Alba, Bihor, Caraş-Severin şi Sălaj. Seminarul are ca scop creşterea gradului de sustenabilitate al proiectelor care au beneficiat de finanţare.
SDSCM este o componentă a proiectului „Închiderea minelor, refacerea mediului şi regenerare socio-economică”, în cadrul părţii B „Regenerarea socio-economică”. Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale (ARDDZI) este agenţia de implementare a părţii B a proiectului şi derulează SDSCM prin Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS). Fondurile au provenit dintr-un împrumut rambursabil al Guvernului României de la Banca Mondială şi au putut fi accesate de către organizaţii comunitare (în cazul proiectelor de activităţi generatoare de venituri) din localităţile afectate de restructurarea sectorului minier.
„Au fost realizate schimburi de experienţă între beneficiari, au fost prezentate oportunităţile de dezvoltare şi de finanţare active, au fost identificate nevoile de suport şi au fost actualizate planurile de afaceri”, a declarat Adriana Todorean, coordonatorul Sucursalei Alba Iulia a FRDS. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș este dublu vice-campion 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș este dublu vice-campion Campionatul National de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai. Petru Roncea, un tânăr originar din Sebeș, a reușit să obțină locul doi la proba de culturism clasic și clasic physique. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea