Rămâi conectat

Curier Județean

Șefă de promoție a anului 2014 la Colegiul Național Militar din Alba Iulia, ajunsă medic specialist în dermatovenerologie la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Care a fost „rețeta succesului” în carieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale, printr-o postare în mediul online, face cunoscut ocuparea unui post la Spitalul Militar din Cluj Napoca, de către o absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, șefă de promoție a anului 2014.

„Căpitan medic Morar Teodora, rețeta succesului în carieră

Absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba-Iulia, promoția 2008 și a Institutului Medico-Militar Târgu-Mureș, ca șef de promoție în anul 2014, căpitanul medic Morar Teodora, medic specialist dermatovenerologie, a susținut de curând examenul pentru ocuparea unui post în cabinetul de dermatovenerologie din ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin papilian” Cluj-Napoca. Ne bucurăm pentru că face parte din colectivul nostru, aducând un plus de prospețime dar și valoare acestuia. În anul 2018 a încheiat rezidențiatul, obținând cea mai mare notă la repartiție.

Este absolventă a „Cursului de ecografie cutanată”, organizat de European Academy of Dermatology and Venerology, la Madrid în anul 2019.

Cabinetul de dermatovenerologie din cadrul spitalului beneficiază începând cu anul 2019 de aparatură modernă, precum Sistemul automat de dermatoscopie Dermo-ScanX2 (care se adresează atât pacienților care doresc o evaluare completă a nevilor melanocitari de pe corp, în scop preventiv, cât și pacienților cu risc de a dezvolta cancere cutanate), cabina de fototerapie UVA/UVB-NB și lampa de fototerapie UVA1 (utile în tratarea unor afecțiuni dermatologice precum psoriasis, dermatita atopică, vitiligo, eczemă dishidrotică, morfee, prurigo, Mycosis fungoides, mastocitoze cutanate, etc).

Pe lângă consultațiile de specialitate, activitatea de zi cu zi a medicului se axează pe urmărirea și înregistrarea nevilor melanocitari (alunițe) utilizând sistemul automat de dermatoscopie Dermo-ScanX2, cât și de coordonarea și personalizarea tratamentelor pacienților ce necesită fototerapie.

Îi dorim succes în activitate!”, au transmis reprezentanții paginii „Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea