Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sediul băncii ING din Alba Iulia scos la vânzare de lichidatorul S.C. Lider Prod Carn pentru 900.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spațiul în care își are sediul Banca ING, situat în buricul municipiului Alba Iulia, este de vânzare.

T.Z.A. Insolvenţă SPRL Bucureşti anunţă scoaterea la licitaţie, în data de 20 august 2012, a sediului Băncii I.N.G. din apropierea Cinematografului Dacia. În suprafaţă de 225 metri pătraţi, spaţiul aparţine S.C. Lider Prod Carn S.A., societate intrată în faliment în noiembrie 2011.

Preţul de pornire al licitaţiei este de 903.600 de lei.

Dreptul de preempţiune aparţine băncii care îşi are sediul acolo, însă cei de la I.N.G. nu s-au arătat interesaţi de achiziţionarea spaţiului.

 Recent, din patrimoniul fostului producător de carne s-a reuşit vânzarea la licitaţie a spaţiului în suprafaţă de 160 mp în care îşi are sediul Banca Românească, contra sumei de 786.000 de lei.

Alte bunuri imobilare aparţinând S.C. Lider Prod Carn S.A. pentru care va fi organizată licitaţie sunt fabrica de mezeluri de pe strada Livezii, cu tot cu echipamente, pentru care preţul de pornire este de 5.000.000 de lei şi două depozite situate pe strada Morii – un depozit frigorific evaluat la 3.700.000 de lei şi un depozit normal – 2.700.000 de lei.

Acest lucru are loc după ce luna trecută pe piaţa imobiliară din Alba Iulia a fost vândut la un preţ-record complexului comercial „Materna” de pe Bulevardul Transilvaniei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea