Ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia pentru validarea a doi noi consilieri

Ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia pentru validarea a doi noi consilieri

Consiliul local al municipiului Alba Iulia este convocat în şedinţă extraordinară, pe data de 16 februarie 2020. Printre proiectele de pe ordinea de zi, se numără și validarea a doi noi consilieri.

Este vorba despre Rareș Buglea și Onețiu Maria Cornelia, urmare încetării de drept, prin demisie, a mandatului a mandatului de viceprimar al municipiului Alba Iulia și consilier local din cadrul Consiliul local al municipiului Alba Iulia a domnului Piesa Gabriel Codru, precum și a demisiei domnului Popescu Emil Antoniu, din funcția de consilier local.

ELIT

Proiectul de act administrativ inițiat vizează validarea mandatului de consilier local al domnului Buglea Rareș, urmare încetării de drept, prin demisie, a mandatului de viceprimar al municipiului Alba Iulia și consilier local din cadrul Consiliul local al municipiului Alba Iulia a domnului Piesa Gabriel Codru.

Consiliul local al municipiului Alba Iulia va constata încetarea, de drept, prin demisie, a mandatului domnului Pleșa Gabriel Codru din funcția de viceprimar al municipiului Alba Iulia și consilier local din cadrul Consiliul local al municipiului Alba Iulia a domnului Pleșa Gabriel Codru și va declara vacant locul acestuia.

Darius BUZGURE

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...