Ședință de urgență a Comitetului pentru Situații de Urgență, după incidentele din starea de alertă: Se discută măsurile care trebuie luate în continuare

Duminică după-amiază a fost convocată o ședință de lucru a Comitetului pentru Situații de Urgență (CSU) la sediul Ministerului de Interne.

Participă, printre alții, șeful Internelor, Marcel Vela și șeful DSU, Raed Arafat. Ședința este condusă de premierul Ludovic Orban și se discutat informări despre cele petrecute în ultimele 48 de ore de ‘relaxare’ și de măsurile care trebuie luate în continuare, iar pe agendă sunt și amenzile care se aplică începând de luni. 

ELIT

Cel târziu mâine se vor anunța unele decizii după discuțiile din această după-amiază. O situație specială este la Vama Nădlac, unde mii de români se bulucesc să intre în țară, stau ore în șir la cozi de kilometri și au fost imagini cu zeci de oameni umăr la umăr, fără distanțare socială. De asemenea, în parcul Herăstrău din Capitală a fost sâmbătă noapte o mare petrecere.

Ședința are loc după o întâlnire, tot duminică, a responsabililor de la Sănătate și Justiție.

Mihail David - 2020

Pe de altă parte, legea stării de alertă intră de luni în vigoare. Autoritățile vor putea aplica sancțiuni celor care nu respectă regulele stabilite deja de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...