Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ședință de urgență a Comitetului pentru Situații de Urgență, după incidentele din starea de alertă: Se discută măsurile care trebuie luate în continuare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică după-amiază a fost convocată o ședință de lucru a Comitetului pentru Situații de Urgență (CSU) la sediul Ministerului de Interne.

Participă, printre alții, șeful Internelor, Marcel Vela și șeful DSU, Raed Arafat. Ședința este condusă de premierul Ludovic Orban și se discutat informări despre cele petrecute în ultimele 48 de ore de ‘relaxare’ și de măsurile care trebuie luate în continuare, iar pe agendă sunt și amenzile care se aplică începând de luni. 

Cel târziu mâine se vor anunța unele decizii după discuțiile din această după-amiază. O situație specială este la Vama Nădlac, unde mii de români se bulucesc să intre în țară, stau ore în șir la cozi de kilometri și au fost imagini cu zeci de oameni umăr la umăr, fără distanțare socială. De asemenea, în parcul Herăstrău din Capitală a fost sâmbătă noapte o mare petrecere.

Ședința are loc după o întâlnire, tot duminică, a responsabililor de la Sănătate și Justiție.

Pe de altă parte, legea stării de alertă intră de luni în vigoare. Autoritățile vor putea aplica sancțiuni celor care nu respectă regulele stabilite deja de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea