Rămâi conectat

Curier Județean

Şedinţă de Consiliu Judeţean Alba. Se vor stabili taxele locale datorate bugetului pe anul 2013. Vezi ordinea de zi!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consilierii judeţeni din Alba sunt convocaţi joi, 25 aprilie, orele 11.00, într-o şedinţă ordinară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.

Pe ordinea de zi a şedinţei consilierii vor supune votului hotărâri privind însuşirea proiectului de revizuire a Stemei Judeţului Alba, aprobarea aderării Consiliului Judeţean Alba la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România şi modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 142 din  2012 privind stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, in anul 2013.

Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba si aprobarea concesionarii acestora către S.C. APA-CTTA S.A.

2. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Alba.

3. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice cadastrale pentru înscrierea dreptului de proprietate privata a Judeţului Alba asupra imobilului situat in oraşul Câmpeni, Str. Gării nr. 17 A, in care funcţionează Secţia de producţie a S.C. „Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii de către Spitalul Judeţean de Urgenta Alba Iulia a unei suprafeţe de teren de 30 mp din imobilul situat administrativ in Municipiul Alba Iulia, Bd. Revoluţiei nr. 23, Judeţul Alba, in vederea amplasării unui spatiu comercial.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unor bunuri-spaţii in suprafaţa utila totala de 40 mp, situate la etajul doi al imobilului din Municipiul Alba Iulia, Str. Basarabiei nr. 5 A, proprietate privata a Judeţului Alba.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea Art. 1 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 46/2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea încadrării din categoria funcţionala de drum comunal a DC 222: Cenade-limita Judeţul Sibiu (Broşteni), aparţinând Comunei Cenade, in categoria funcţionala de drum judeţean, cu indicativul DJ 141 E.

8. Proiect de hotărâre privind însuşirea proiectului de revizuire a Stemei Judeţului Alba.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării Consiliului Judeţean Alba la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Alba.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei si a Statului de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenta Alba Iulia.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Judeţului Alba prin Consiliul Judeţean Alba in vederea constituirii „Asociaţiei Centrul de Iniţiativa pentru Economia Sociala”.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr.2 la Acordul de parteneriat pentru implementarea proiectului „Incluziune sociala si pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuţie ale bugetului local al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor instituţiilor publice si activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii si subvenţii, pentru trimestrul I al anului 2013.

15. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 142/23.08.2012 privind stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, in anul 2013, cu modificările si completările ulterioare.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuţie ale bugetului local al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor instituţiilor publice si activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2012.

17. Proiect de hotărâre privind garantarea de către Consiliul Judeţean Alba a unei finanţări rambursabile contractate de S.C. APA CTTA S.A., pentru realizarea unor obiective de investiţii de interes local.

18. Raport privind situaţia gestionarii bunurilor care aparţin Judeţului Alba, pe anul 2012.

19. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri

Bogdan Ilea

Publicat

în

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba organizează timp de o săptămână, începând din 4 martie, evenimentul „Sărbătoarea primăverii” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Școala de Arte și Meșteșuguri pregătește mai multe concerte, recitaluri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea