Rămâi conectat

Curier Județean

Şedinţă de Consiliu Judeţean Alba. Se vor stabili taxele locale datorate bugetului pe anul 2013. Vezi ordinea de zi!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consilierii judeţeni din Alba sunt convocaţi joi, 25 aprilie, orele 11.00, într-o şedinţă ordinară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.

Pe ordinea de zi a şedinţei consilierii vor supune votului hotărâri privind însuşirea proiectului de revizuire a Stemei Judeţului Alba, aprobarea aderării Consiliului Judeţean Alba la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România şi modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 142 din  2012 privind stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, in anul 2013.

Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:

Elit - Gustul Desăvârșit

1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba si aprobarea concesionarii acestora către S.C. APA-CTTA S.A.

2. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Alba.

3. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice cadastrale pentru înscrierea dreptului de proprietate privata a Judeţului Alba asupra imobilului situat in oraşul Câmpeni, Str. Gării nr. 17 A, in care funcţionează Secţia de producţie a S.C. „Drumuri si Poduri Locale Alba” S.A.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii de către Spitalul Judeţean de Urgenta Alba Iulia a unei suprafeţe de teren de 30 mp din imobilul situat administrativ in Municipiul Alba Iulia, Bd. Revoluţiei nr. 23, Judeţul Alba, in vederea amplasării unui spatiu comercial.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unor bunuri-spaţii in suprafaţa utila totala de 40 mp, situate la etajul doi al imobilului din Municipiul Alba Iulia, Str. Basarabiei nr. 5 A, proprietate privata a Judeţului Alba.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea si completarea Art. 1 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 46/2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea încadrării din categoria funcţionala de drum comunal a DC 222: Cenade-limita Judeţul Sibiu (Broşteni), aparţinând Comunei Cenade, in categoria funcţionala de drum judeţean, cu indicativul DJ 141 E.

8. Proiect de hotărâre privind însuşirea proiectului de revizuire a Stemei Judeţului Alba.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea aderării Consiliului Judeţean Alba la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Alba.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei si a Statului de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenta Alba Iulia.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Judeţului Alba prin Consiliul Judeţean Alba in vederea constituirii „Asociaţiei Centrul de Iniţiativa pentru Economia Sociala”.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului adiţional nr.2 la Acordul de parteneriat pentru implementarea proiectului „Incluziune sociala si pe piaţa muncii prin întreprinderi sociale”

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuţie ale bugetului local al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor instituţiilor publice si activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii si subvenţii, pentru trimestrul I al anului 2013.

15. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 142/23.08.2012 privind stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, in anul 2013, cu modificările si completările ulterioare.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuţie ale bugetului local al Judeţului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor instituţiilor publice si activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2012.

17. Proiect de hotărâre privind garantarea de către Consiliul Judeţean Alba a unei finanţări rambursabile contractate de S.C. APA CTTA S.A., pentru realizarea unor obiective de investiţii de interes local.

18. Raport privind situaţia gestionarii bunurilor care aparţin Judeţului Alba, pe anul 2012.

19. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

VINERI| Ziua Veteranilor din teatrele de operații sărbătorită la Alba Iulia: Ceremonial religios și depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI| Ziua Veteranilor din teatrele de operații sărbătorită la Alba Iulia: Slujbă religioasă și depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor

Ziua Veteranilor din teatrele de operații va fi marcată vineri, 11 noiembrie 2022, și la Alba Iulia. Începând cu ora 10.00, la Cimitirul Eroilor se va organiza un ceremonial dedicat acestei zile, anunță Instituția Prefectului Alba.

Programul activităţilor:

09.45 – 09.55 Primirea invitaților;
09.55 – 10.00 Ocuparea locului în dispozitiv;
10.00 – 10.05 Intonarea Imnului Național al României;
10.05 – 10.15 Oficierea serviciului religios;
10.15 -10.25 Alocuțiune privind semnificația Zilei Veteranilor din teatrele de operații și scurtă prezentare a activității eroului slt. p.m. Popa Vasile Claudiu.
10.25 – 10.35 Depuneri de jerbe și buchete de flori, păstrarea unui moment de reculegere.

Elit - Gustul Desăvârșit

Participanţi:

Instituţia Prefectului – Judeţul Alba
Consiliul Judeţean Alba
Primăria Municipiului Alba Iulia
Arhiepiscopia Ortodoxă Română, Arhiepiscopia Romano – Catolică, reprezentanți ai cultelor religioase
Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din Garnizoana Alba Iulia
Direcția Județeană de Informații Alba
Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Alba
Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații
Asociația Națională Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Alba
Asociația Națională a Veteranilor de Război Ferdinand I, filiala Alba
Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, filiala ”Alba Gemina”
Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala ”Avram Iancu”
Asociația Revoluționarilor” Decembrie 1989” Alba Iulia
Consiliul Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Alba
Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba Iulia
Cercul Militar Alba Iulia
Servicii și instituții publice din județul Alba
Partide politice
Reprezentanți mass-media


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

VIDEO| Neglijență pe o strada din Alba Iulia: O mașină blochează drumul după ce a ieșit din parcare și a lovit alt autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Neglijență pe o strada din Alba Iulia: O mașină blochează drumul după ce a ieșit din parcare și a lovit alt autoturism

Un autoturism blochează de minute bune o alee de pe strada Arnsberg din municipiul Alba Iulia.

Potrivit martorilor, autoturismul ar fi fost lăsat neasigurat în parcare, de unde a plecat și a lovit altă mașină.

Elit - Gustul Desăvârșit

Autovehiculul a rămas în mijlocul drumului, blocând circulația rutieră pe strada aglomerată ca în fiecare dimineață. Cetățenii au sunat la 112, cerând ajutorul oamenilor legii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

Bronz la Campionatul Național de Judo U18, obținut de sportiva Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Bronz la Campionatul Național de Judo U18, obținut de sportiva Laura Bogdan de la CS Unirea Alba Iulia

Sportiva CS Unirea Alba Iulia, Laura Bogdan, a obținut medalia de bronz la Campionatul Național de Judo Ne Waza U 18, desfășurat în 5 și 6 noiembrie la Izvorani.

Sportiva noastră a concurat în limitele categoriei de greutate 52 de kilograme. Laura Bogdan are dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj-Napoca). Sportivii secției de judo sunt pregătiți de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Elit - Gustul Desăvârșit

Rezultatul de la Izvorani vine după alte două medalii de bronz, obținute la Campionatul Național U21, respectiv la Cupa Europeană de Juniori. Anterior acestor competiții, Laura Bogdan fusese medaliată cu aur la Campionatul Balcanic de Judo U 18.

Campionatul Național de Judo Ne Waza U 18 a fost organizat de către Ministerul Sportului și Federația Română de Judo.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări sportivei, care reușește să obțină rezultate foarte bune la toate competițiile le care participă, dar și antrenorilor ei. Mult succes în continuare!
Mulțumim, pentru sprijin, Ministerului Sportului, Primăriei Alba Iulia și Consiliului Județean Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea