Ședință a Consiliului Județean Alba. Se aprobă premii pentru sportivi și antrenori cu performanțe, rectificarea bugetului

Consiliului Judeţean Alba se reunește in sedinta ordinară, miercuri 11 noiembrie 2015, la Palatul administrativ din Municipiul Alba Iulia, pentru a supune votului aleșilor nouă proiecte de hotărâre.

sedinta CJ AlbaOrdinea de zi cuprinde:

ELIT
  1. Proiect de hotarare privind aprobarea Protocolului cadru de asigurare a sustenabilităţii proiectului ’’Realizarea unui parteneriat în vederea stabilirii unei Scheme de Garantare pentru Tineri în Judeţul Alba, România” finanţat de Comisia Europeană în cadrul Acţiunii de pregătire ’Scheme de Garantare pentru Tineri” 2012.
  2. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietatii private a Judetului Alba si aprobarea concesionarii acestora catre S.C. APA-CTTA S.A.
  3. Proiect de hotarare privind modificarea anexei la Hotararea Consiliului Judetean Alba nr. 59 din 12 martie 2015 privind includerea unui imobil in Inventarul bunurilor care apartin domeniului public al Judetului Alba si aprobarea concesionarii acestuia catre S.C. APA-CTTA S.A.
  4. Proiect de hotarare privind modificarea valorii de inventar a drumului judetean „DJ 107H: Coslariu Nou – Galda de Jos – Cricau – Ighiu – Sard – Gara Sard Ighiu (DN 74)”, ca urmare a realizarii unor lucrari de investitii.
  5. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor sportivilor si antrenorilor care au obţinut rezultate deosebite la nivel naţional şi internaţional.
  6. Proiect de hotarare privind aprobarea modificării art.3 şi 4 ale Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr.157/27.08.2012 privind aprobarea participării Judeţului Alba, prin Consiliul Judeţean Alba în calitate de membru fondator, la constituirea Asociaţiei Clusterul Inovativ Naţional „Polul de Competitivitate Prelucrări Metale Transilvania”.
  7. Proiect de hotarare pentru aprobarea repartizarii pe unităţi administrativ-teritoriale din Judeţul Alba a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, pe anul 2015.
  8. Proiect de hotarare pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr.144/27.08.2015 pentru aprobarea repartizării sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale, pe anul 2015.
  9. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, a bugetului propriu al Judeţului Alba, a bugetului fondurilor externe nerambursabile şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2015. (TB)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...