Rămâi conectat

Ştirea zilei

Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean se mută în centrul vechi al municipiului Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consilierii județeni din Alba vor dezbate și aproba în ședința de miercuri, 27 martie, proiectul de hotărâre privind aprobarea transmiterii dreptului de administrare Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, asupra imobilului situat în municipiul Alba Iulia, str. Mihai Viteazu nr. 2 (fostul sediu al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba).

Imobilul va găzdui Secția de Psihiatrie ce funcționează în prezent într-o clădire monument istoric din Cetatea Alba Carolina care nu permite realizarea circuitelor funcţionale, în vederea obţinerii autorizaţiei de funcţionare. În plus, reprezentanții spitalului precizează că, din cauza stării de degradare accentuate, respectivul imobil poate pune în pericol sănătatea bolnavilor internați.

Clădirea solicitată de Spitalul Județean va fi eliberată în urma altei hotărâri aprobate de CJ Alba, prin care se stabilește că noul sediu al DGASPC va fi în imobilul situat pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 6-8 , dreptul de folosință fiind transmis în administrarea acestei instituţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea