Secția de oftalmologie a SJU Alba Iulia, închisă temporar din cauza COVID-19: Urgențele se vor trata pe ambulatoriu sau UPU

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Secția de Oftalmologie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia este închisă temporar din cauza Covid-19, activitatea fiind continuată prin ambulatoriu și prin UPU.

„Având în vedere că am avut o asistentă și o infirmieră confirmate, pentru un pacient, doi câți erau acolo, ne-am gândit că mai bine închidem temporar în sensul în care putem asigura asistența medicală prin ambulatoriu și UPU, pentru că celelalte asistente sunt detașate pe zona de izolare, pentru că trebuie sa avem acolo permanent 14 asistente și 6 infirmiere. Atunci diminuăm activitatea pe rând din fiecare secție.

ELIT

Asistența medicală oftalmologică de urgență se asigură prin ambulator și UPU. Cele două cazuri confirmate pe secție s-au infectat în afara spitalului, iar contacții lor au fost izolați pentru a preveni orice problemă. Nici unul din pacienții secției de Oftalmologie nu a fost confirmat cu noul coronavirus”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, managerul Spitalului Județean de Urgență, Diana Mârza.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419