Sebeș: 900.000 lei de la cultură vor fi transferați spre sănătate, persoane în izolare sau persoane vulnerabile

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Sebeș: 900.000 lei de la cultură vor fi transferați spre sănătate, persoane în izolare sau persoane vulnerabile

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor a anunțat ca a convocat o ședință de consiliu local pentru luni, 30 martie, ședință în care va propune ca suma de 900.000 lei din bugetul pentru cultură să fie transferați spre sănătate.

„Voi convoca luni, 30 martie 2020, o nouă ședință de consiliu local în care voi susține ca suma de cca. 900.000 lei din bugetul de bunuri și servicii al Centrului Cultural „Lucian Blaga” să compenseze, la bugetul Municipiului Sebeș, sumele alocate Spitalului Municipal. În plus, o altă parte din această sumă va fi utilizată pentru a oferi o masă zilnică persoanelor aflate în izolare, precum și pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în diferite situații de vulnerabilitate (vârstnici, persoane cu dizabilități, persoane aflate în situații dificile). Aceste măsuri fac parte dintr-un plan menit să ne ofere pârghiile ca investițiile Municipiului Sebeș să își urmeze cursul, în vremurile de răscruce pe care le trăim.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Aș vrea să vă transmit că rămânem uniți, responsabili și vom trece cu bine peste încercări, din DragdeSebeș și de oamenii săi”, a transmis primarul Sebeșului, Dorin Nistor

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419