Rămâi conectat

Curier Județean

Seară în bikini la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noapte Albă a Cumpărăturilor şi concurs „Miss de Vară” la Alba Mall.
Împătimiţi ai cumpărăturilor pregătiţi-vă! Cel mai aşteptat moment al shopping-ului se apropie. Veţi avea ocazia să vă cumpăraţi produsele preferate la preţuri reduse. În 28 iulie 2012, la Alba Mall aveţi “Noapte Albă” la cumpărături. Sâmbătă, începând cu ora 20.00 şi până la 01.00 dimineaţa, nici mai mult nici mai puţin de 5 ore veţi putea profita la maxim de ofertele speciale ale magazinelor din Alba Mall, la mii de produse. Cu această ocazie, Alba Mall organizează un concurs de atitudine şi frumuseţe – “Miss de Vară” şi o prezentare a costumelor de baie. Totodată, sâmbătă şi duminică, la Alba Mall vor fi expuse mobiliere de exterior, piscine şi accesorii.

Iată ce transmit organizatorii:

„Alba Mall te ispiteşte şi te scoate din casă până în miezul nopţii pentru cel mai aşteptat moment al cumpărăturilor! În 28 iulie, Noaptea Albă a Cumpărăturilor face preţurile irezistibile şi îţi deschide apetitul de shopping!

În plus, îţi dăm un pont, vara aceasta se poartă…….fetele frumoase în bikini! Cel mai apetisant concurs al verii te dezbracă de inhibiţii şi te aduce la Alba Mall pentru o seară plină de distracţie şi shopping!

Lasă-te dusă de val şi străluceşte în lumina reflectoarelor, pentru că pielea bronzată se vede cel mai bine în costum de baie!

Frumuseţea ta îţi aduce la Miss de Vară la Alba Mall premii irezistibile: sesiuni gratuite de shopping la Alba Mall, contracte cu agenţia Real Models şi seri all-inclusive în Clubul Allegria!
Mai mult, prezentarea costumelor de baie îţi aduce must-have-uri ale sezonului ce vor defila în apă şi pe uscat la Alba Mall într-un show incitant, iar expoziţia de mobilier de exterior, piscine şi accesorii te vor inspira în planurile tale de vacanţă!”

Programul evenimentului :

19.30 – Concurs „MISS DE VARĂ”

între orele 20.00 – 1.00 – Noaptea Albă a cumpărăturilor

20.00 – Prezentare costume de baie

28-29 iulie – Expoziţie mobilier de exterior, piscine şi accesorii

Vedeţi  aici  Editorial De Modă Alba Mall -Noaptea Reducerilor din 28 iulie


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Grevă la Registrul Comerțului. Nemulțumiți de salarii, angajații protestează începând de astăzi Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional, solicitând Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”, potrivit unui comunicat remis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea