Rămâi conectat

Actualitate

Se schimbă statutul de funcții al Creșei Municipiului Alba lulia: Ce roluri sunt vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se schimbă statutul de funcții al Creșei Municipiului Alba lulia: Ce roluri sunt vizate

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia vor avea de votat, în cadrul Ședinței de Consiliu Local din data de 28 martie 2023, un proiect de hotărâre care ține de modificarea statului de funcții al Creșei Municipiului.

Proiectul de act administrativ inițiat vizează modificarea statului de funcții al Creșei Municipiului Alba lulia aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Alba lulia, începând cu luna martie 2023, conform Anexei , care face parte integrantă din prezenta hotărâre, urmare a promovării în treaptă profesională superioară celei deținute.

În data de 14.02.2023, s-a organizat examenul de promovare în treaptă profesională imediat superioară celei deținute pentru funcția contractuală de execuție, ocupată, de referent casier, din Compartimentul financiar, administrativ al Creșei Municipiului Alba lulia.

Văzând Raportul final nr. 441/17.02.2023 al examenului de promovare în treaptă profesională, imediat superioară celei deținute pentru funcția contractuală de execuție, de referent casier, din Compartimentul financiar, administrativ al Creșei Municipiului Alba lulia, din care rezultă că persoana în cauză a fost admisă, astfel postul ocupat se transformă, după cum urmează: Compartiment financiar, administrativ – funcția contractuală de execuție de referent casier, studii M, treaptă profesională debutant, se transformă în referent casier, studii M, treaptă profesională II.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea