Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Se poartă buzele mate – cum le obţii?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Buzele mate, lipsite de strălucire sunt la modă însă crearea lor în viaţa reală este destul de grea. Cheia este să le acorzi tratamentul corect. Iată cum să ai buze sănătoase, fine şi pregătite pentru rujul mat.
lExfoliază-ţi buzele – Ca şi restul pielii, buzele trebuie exfoliate. Nu are sens să te dai cu ruj mat dacă ai buzele uscate şi crăpate! Începe tratamentul buzelor cu un scrub delicat, care va îndepărta stratul de celule moarte de la suprafaţa pielii. Freacă-te cu exfoliantul câteva minute, apoi îndepărtează produsul cu o cârpă umedă.
lFoloseşte balsam pentru super hidratare – După ce ai îndepărtat pielea uscată de pe buze, a venit vremea să le hidratezi, pentru a preveni crăparea lor. Optează pentru un balsam de buze care conţine unt de shea şi vitamina E. Aceste ingrediente naturale previn uscarea care distruge look-ul buzelor mate. În plus, hidratarea continuă a buzelor previne ridarea lor prematură. Primele semne de îmbătrânire sunt vizibile în zonele delicate ale feţei, cum sunt buzele şi ochii, asadar e important să-ţi îngrijeşti buzele cu atenţie.
lAplică ruj de buze mat – După ce buzele sunt exfoliate şi hidratate, îţi poţi alege un ruj mat. Aplică mai întâi un lip liner în aceeaşi nuanţă cu rujul ales, pentru a împiedica „scurgerea” culorii. Când vine vremea să aplici din nou rujul, dă-te mai întâi cu balsam şi apoi cu ruj. Astfel culoarea nu se va usca. Pe cât posibil, caută un ruj care să conţină aceleaşi ingrediente hidratante ca şi balsamul de buze


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea