Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Se încinge bâlciul politic! Vineri se dă startul campaniei electorale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

mita si votul ilegalÎncepând de vineri începe campania electorală pentru alegerilele europarlamentare.

În perioada 25 aprilie – 24 mai, declarațiile și scandalurile politice urmează să se întețească, în paralel cu prezența politicienilor la biserici, televiziuni, evenimente și panouri publicitare, scrutinul fiind unul foarte important pentru partidele politice care își testează susținerea populară înaintea prezidențialelor din toamnă.

Potrivit HG, campania electorala urmeaza sa se desfasoare in cele 30 de zile de dinaintea scrutinului. Mai precis, campania electorala va incepe vineri, 25 aprilie, si se va incheia sambata, 24 mai, la ora 7.00.

Pe toata perioada de 30 de zile, candidatii vor avea dreptul la spatii corespunzatoare pentru a se intalni cu alegatorii, ce pot fi amplasate la sediul primariei, in scoli, universitati, case de cultura, camine culturale si cinematografe.

Este interzisa organizarea actiunilor de campanie electorala in unitatile militare, precum si in spatiile din scoli si universitati in perioada de desfasurare a cursurilor.

Totodata, este interzisa distribuirea de catre candidati a bauturilor alcoolice in timpul adunarilor sau afisarea mijloacelor de propaganda electorala in alte locuri decat cele permise, faptele fiind considerate contraventii si, in consecinta, se sanctioneaza cu amenzi intre 4.500 si 10.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea