Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Se caută operator de transport pentru ca moții sa nu rămână fără autobuz spre Alba Iulia: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se caută operator de transport pentru ca moții sa nu rămână fără autobuz spre Alba Iulia: Licitația, lansată în SEAP

Procedura de delegare a gestiunii serviciului public de transport judeţean de persoane pentru traseul Bistra-Câmpeni-Alba Iulia a fost reluată de către Consiliul Judeţean Alba.

Consiliul Județean Alba a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație în valoare de aproximativ 5,5 milioane de lei pentru delegarea gestiunii serviciului public de transport județean de persoane prin curse regulate, valoarea totală a procedurii de atribuire fiind de aproximativ 100 de milioane de lei.

Traseele vizate sunt Bistra-Câmpeni-Alba Iulia, Abrud-Roșia Montană, Câmpeni-Roșia Montană, Abrud-Bucium-Poieni și Abrud-Bucium-Mogoș. Acestea nu au fost atribuite la procedurile inițiate anterior.

În prealabil în Consiliul Județean Alba a fost aprobat un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate în vederea stabilirii modalităţii de atribuire a serviciului public de transport judeţean de persoane, prin curse regulate, pe teritoriul județului nostru și a documentaţiei de atribuire a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport judeţean de persoane prin curse regulate, pentru loturile sau traseele rămase neatribuite în urma desfășurării procedurilor de achiziție precedente.

Acest traseu a devenit în ultimii ani nerentabil în special datorită ”piraţilor” care fac transport ilegal cu autoturisme, fără a fi deranjaţi de autorităţi. Când sunt organizate razii, ”rechinii” se retrag, dar revin pe traseu imediat ce poliţiştii nu mai au ca obiect verificarea şi urmărirea lor.

Atribuirea traseelor se va face prin utilizarea criteriului „cel mai bun raport calitate-preţ”, precum şi a factorilor de evaluare prevăzuţi în documentaţia de atribuire, factori care includ aspecte calitative, de mediu în legătură directă, obiectivă şi relevantă cu obiectul contractului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea