SCUTUL PĂDURII în Alba: 13 mc de material lemnos CONFISCAȚI în urma unui control în trafic la Cugir

Polițiștii din Cugir au confiscat 13 metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic. În documentele transportului verificat era trecută o cantitate mai mică decât cea reală.

La data de 18 mai 2020, în jurul orei 16.15, polițiștii din Cugir, în timp ce acționau pe strada Victoriei din oraș, au oprit, pentru control, un camion cu remorcă care transporta material lemnos.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în documentele de însoțire prezentate de conducătorul camionului, un bărbat de 36 de ani, din județul Hunedoara, era trecută o cantitate mai mică, cu 13 metri cubi de material lemnos, decât cea reală.

Cei 13 metri cubi de material lemnos au fost confiscați, iar față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Paduraru 19 mai 2020 at 12:33

Daca cineve ar vrea sa gaseasca furturi de lemn ar controla camioanele care trec zi si noapte pe strazile din Sebes, supraincarcate.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...