Rămâi conectat

Curier Județean

”Scutul pădurii” în acțiune, la Ighiu: 14 metri cubi de material lemnos confiscaţi de poliţişti în urma unui control în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 7 martie 2019, în jurul orei 17,50, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au oprit, pentru control, o autoutilitară condusă de un bărbat de 63 de ani, din comuna Vadu Moţilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu deţinea documente legale de provenienţă şi transport pentru cei 14 metri cubi de  materialul lemnos transportat.

Faţă de conducătorul auto, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform  art. 19 din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cei 14 metri cubi de material lemnos au fost confiscați.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea