Rămâi conectat

Curier Județean

Scutul Pădurii: Amendă de 25.000 de lei și 36 de mc de material lemnos, confiscat de la o firmă din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

control firma lemneO firmă din Aiud, care se ocupă cu prelucrarea și comercializarea lemnului, a fost amendată cu 25.000 de lei, după ce polițiștii și specialiști de la Garda Forestieră și Direcția Silvică Alba au descoperit că avea 36 de metri cubi de lemn pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență. Marfa i-a fost confiscată.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13.05.2016, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu lucrători ai Gărzii Forestiere Județene Alba și ai Direcției Silvice Alba, au făcut un control la o societate comercială din Aiud, specializată în prelucrarea și comercializarea materialului lemnos.

Cu ocazia verificărilor, s-a constatat faptul că reprezentanții societății comerciale nu au putut prezenta documente legale de proveniență pentru 36,4 metri cubi de material lemnos (stejar și rășinoase).

În conformitate cu prevederile art. 19 al.1 din  Legea 171/2010, față de administratoarea societății, a fost luată măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 25.000 lei, iar ca măsură complementară, cei 36,4 metri cubi de material lemnos, au fost confiscați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea