Rămâi conectat

Curier Județean

”Scutul Pădurii” – 63 de brazi de Crăciun confiscaţi de poliţiştii din Câmpeni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În urma unui control efectuat vineri, de către lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni împreună cu organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Abrud R.A., în baza planului comun de acţiune „SCUTUL PĂDURII”, în locul numit Tomuşeşti, din localitatea Certege, aparținând oraşului Câmpeni, judeţul Alba, au fost găsiţi un număr de 63 de pomi de Crăciun, specia brad, nemarcaţi de către organele silvice, în valoare de 1575 lei.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că pomii de Crăciun au fost tăiaţi din pădurea aparţinând Composesoratului Certege de către numitul S.V. de 49 de ani,  domiciliat în oraşul Câmpeni, judeţul Alba.

Faţă de numitul S.V.  s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 171/2010, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Abrud R.A..


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea