Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scrisori emoționante din Alba către Moș Crăciun: Petronela, o fetiță de 14 ani își dorește să poată vedea din nou

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scrisori emoționante din Alba către Moș Crăciun: Petronela, o fetiță de 14 ani își dorește să poată vedea din nou

Pentru majoritatea dintre noi sărbătoarea Crăciunului este un moment de bucurie și Moșul vine cu tolba plină. Sunt însă multe familii cu care viața a fost mai puțin generoasă și care în aceste momente au nevoie să simtă că nu sunt uitați de semenii lor.

Scrisorile copiilor sunt pur şi simplu tulburătoare. Ei visează ca Moş Crăciun să le aducă o dulciuri, hainuțe sau vederea pierdută.

CITEȘTE ȘI: Cum va fi vremea de Crăciun 2022 și de Anul Nou 2023: Vom avea sau nu zăpadă de Sărbători?

Petronela este unul dintre cei trei copii crescuți într-o familie cu multe neajunsuri însă în care iubirea este din belșug. Fețița de 14 ani și-ar dori ca Moșul să-i readucă vederea pierdută după a treisprezecea operație, un parfum și niște dulciuri.

Fratele său Denis, mezinul familiei, își dorește dulciuri, un telefon și ar vrea ca sora lui să poată vedea din nou pentru a merge împreună la școală.

Pe lângă cei doi copii, familia mai are un băiat luat în plasament. Micuțul Istvan ar vrea un trening și dulciuri „dacă se poate”.

„Am o scrisoare mai delicată. Este vorba despre 3 copii, o fată care și-a pierdut vederea, fratele ei și un băiat luat în plasament, tot cu probleme de vedere și el. Ma înclin în fata mamei lor care-și dedică integral viața să le asigure un trai decent. Cine vrea să ia aceasta scrisoare, îmi poate scrie pe whatsapp la 0753467330”, a scris Raluca Crișan pe facebook.

Cum poți ajuta

Fiecărui copil îi suntem datori cu o copilărie, îi suntem datori cu un zâmbet, o îmbrățișare. Vreți să fiți Moș Crăciun pentru un copil care are nevoie de diferite lucruri, iar cei din familie nu își permit să i le cumpere? Puteți face acest lucru luând legătura telefonic cu inițiatoarea proiectului pe profilul de Facebook – Raluca Crișan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea