Școlile din Municipiul Aiud, dotate cu echipamente de protecție medicală împotriva COVID-19. Proiectul, depus pentru finanțare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Aiud au anunțat un nou proiect, care are ca scop dotarea școlilor din cadrul municipiului cu echipamente de protecție medicală împotriva COVID-19. 

,, Am transmis spre finanțare proiectul ”Consolidarea capacității unităților de învățământ din municipiul Aiud în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARS-COV-2 2020”.
Beneficiarul proiectului este Municipiul Aiud. Beneficiarii echipamentelor de protecție medicală și dispozitivelor medicale achiziționate prin proiect sunt cele șase unități de învățământ de pe raza municipiului Aiud.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Obiectivul general al proiectului vizează asigurarea unei capacități adecvate de gestionare a crizei sanitare la nivelul a 6 de unități de învățământ din Municipiul Aiud, județul Alba – Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” Ciumbrud, Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, Colegiul Național „Bethlen Gabor” Aiud, Școala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud, Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud și Liceul Tehnologic Aiud, prin dotarea cu echipamente de protecție medicală și dispozitive medicale necesare pentru diminuarea riscului de propagare a infecției cu SARS – COV – 2.

Valoarea totală a proiectului este de 3.433.504,61 lei, 100% cheltuieli eligibile, 0 lei cheltuieli neeligibile și 0 lei contribuție financiară a Municipiului Aiud.” Au transmis reprezentanții primăriei pe pagina de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419