Rămâi conectat

Ştirea zilei

Şcoala Gimnazială nr. 3 din Cugir va fi reabilitată și modernizată. Investiție de peste 15.000.000 lei pentru cele trei corpuri de clădire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Şcoala Gimnazială nr. 3 din Cugir va fi reabilitată și modernizată, printr-o investiție de peste 15.000.000 lei pentru cele trei corpuri de clădire.

Primarul Cugirului, Adrian Teban a semnat la începutul săptămânii contractul de finanţare cu bani europeni, în valoare de aproximativ 15.400.000 lei pentru proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoala Gimnazială nr. 3 Cugir”.

Proiectul vizează cele trei corpuri de clădire ale şcolii, două situate în Cugir pe strada Aleea Constructorului nr. 1 şi strada Doinei nr. 3, iar unul în Vinerea, pe strada Merilor nr. 4 (localul nou al Şcolii Gimnaziale „Ioan Mihu”).

Aceste imobile vor beneficia de lucrări de reabilitare termică a anvelopantei, reconformare structurală a şarpantei, modernizare a instalaţiilor utilitare, a finisajelor şi tamplariilor interioare şi exterioare.

Totodată, cele trei clădiri vor fi echipate cu instalaţii necesare pentru securitatea la incendiu, cu mobilier necesar unei bune desfăşurări a activităţii de învăţământ şi vor fi accesibilizate pentru utilizatori cu handicap locomotor.

Datorită situaţiei epidemilogice actuale, contractul de finantare a fost semnat electronic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea