Şcoala Gimnazială nr. 3 din Cugir va fi reabilitată și modernizată. Investiție de peste 15.000.000 lei pentru cele trei corpuri de clădire

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Şcoala Gimnazială nr. 3 din Cugir va fi reabilitată și modernizată, printr-o investiție de peste 15.000.000 lei pentru cele trei corpuri de clădire.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Primarul Cugirului, Adrian Teban a semnat la începutul săptămânii contractul de finanţare cu bani europeni, în valoare de aproximativ 15.400.000 lei pentru proiectul „Reabilitare, modernizare, echipare infrastructură educaţională pentru învăţământul general obligatoriu la Şcoala Gimnazială nr. 3 Cugir”.

Proiectul vizează cele trei corpuri de clădire ale şcolii, două situate în Cugir pe strada Aleea Constructorului nr. 1 şi strada Doinei nr. 3, iar unul în Vinerea, pe strada Merilor nr. 4 (localul nou al Şcolii Gimnaziale „Ioan Mihu”).

Aceste imobile vor beneficia de lucrări de reabilitare termică a anvelopantei, reconformare structurală a şarpantei, modernizare a instalaţiilor utilitare, a finisajelor şi tamplariilor interioare şi exterioare.

Totodată, cele trei clădiri vor fi echipate cu instalaţii necesare pentru securitatea la incendiu, cu mobilier necesar unei bune desfăşurări a activităţii de învăţământ şi vor fi accesibilizate pentru utilizatori cu handicap locomotor.

Datorită situaţiei epidemilogice actuale, contractul de finantare a fost semnat electronic.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419