Rămâi conectat

Curier Județean

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia organizează Ziua porților deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia organizează miercuri, 24 februarie 2016, de la ora 11.00, Ziua porţilor deschise, eveniment la care sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădinițe, precum şi părinţii acestora care sunt interesați să cunoască oferta educațională a școlii, în vederea înscrierii copiilor în clasa pregătitoare.

Zilele Scolii Avram Iancu37Pentru anul școlar 2016-2017, conducerea  Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a propus trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși 75 de copii din circumscripție.

Această activitate are ca scop familiarizarea preșcolarilor cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea  concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor  realizate  de elevi.

Evenimentul va debuta cu prezentarea școlii de către directorul instituției, a ofertei educaţionale, a metodologiei şi a calendarului de înscriere, precum şi a dascălilor care vor fi încadraţi la cele trei clase pregătitoare.

Activitatea va continua cu vizitarea spaţiilor din şcoală, dar și cu  participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de elevii claselor a IV-a, îndrumați de dascălii lor, care se vor desfășura sub genericul: Recunoaște personajul, Minunile lumii – copiii, Dansul florilor. Copiii vor avea parte și de alte surprize din partea școlarilor.

Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora.

De asemenea, Şcoala „Avram Iancu” va pune la dispoziţia părinţilor site-ul www.scai.ro, pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea copiilor în clasa pregătitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

După ce a produs un accident în Alba Iulia, un bărbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru că au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce a produs un accident în Alba Iulia, un bărbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru că au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest Un bărbat care a amenințat cu moartea 3 polițiști, care au intervenit după ce acesta a produs un accident rutier, a fost condamnat penal pentru ultraj. Faptele pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea