Rămâi conectat

Curier Județean

Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia organizează miercuri Ziua Porților Deschise. Programul vizitei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sub genericul Ziua porţilor deschise, Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia, condusă de profesor Elena Ignat, organizează miercuri, 18 calendarul inscrierii in clasa pregatitoare 2015 si in clasa I-afebruarie 2015, de la ora 1030, o serie de activităţi la care sunt invitaţi să participe preşcolarii din grădiniţele arondate şcolii, precum şi părinţii acestora.

Scopul evenimentului este familiarizarea copiilor care vor fi înscrişi în clasa pregătitoare şi întâi cu mediul şcolar, dar şi cunoaşterea concretă de către copii, dar mai ales de către părinţi, a condiţiilor de învăţare oferite de şcoală, a activităţilor şi performanţelor realizate de elevii şi dascălii şcolii.

Citește și Înscrierea în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2014-2015: Calendar, acte necesare și la ce școală se pot înscrie copiii

Programul vizitei va cuprinde prezentarea metodologiei şi a calendarului de înscriere a elevilor în învăţământul primar, participarea preşcolarilor la diverse activităţi şi workshop-uri realizate de învăţătorii de la clasele a IV-a, prezentarea ofertei educaţionale şi a dascălilor care vor fi încadraţi la aceste clase, precum şi vizitarea spaţiilor din şcoală.

Prin aceste activităţi, cadrele didactice ale şcolii au dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii acestora.

Pentru a facilita accesul la informaţiile privind oferta educaţională, Şcoala „Avram Iancu” a pus la dispoziţia părinţilor site-ul www.scai.ro, pliante, afişe, fluturaşi care cuprind detalii despre înscrierea elevilor în învăţământul primar.

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18 mai: Noaptea Muzeelor la Palatul Principilor Alba Iulia: Spectacole de reconstituire istorică, dansuri medievale, concerte și ateliere antice printre activități. Programul evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

18 mai: Noaptea Muzeelor la Palatul Principilor Alba Iulia: Spectacole de reconstituire istorică, dansuri medievale, concerte și ateliere antice printre activități. Programul evenimentelor Reconstituire istorică, dansuri medievale, renascentiste, concerte, ateliere antice, lupte cu gladiatori, ba chiar și de salve de tun, sunt câteva dintre activitățile care vor putea fi următirte, în data de 18 mai, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea