Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Școala din ALBA unde s-au înregistrat 3 medii de ZECE CURAT la Evaluarea Națională 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Școala din ALBA unde s-au înregistrat 3 medii de ZECE CURAT la Evaluarea Națională 2023

Educația este un pilon esențial în dezvoltarea copiilor și tinerilor și, din fericire, există școli care reușesc să își formeze elevii într-un mod remarcabil.

Un astfel de exemplu de excelență este Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, care a obținut nu mai puțin de 3 medii de 10 curat la Evaluarea Națională 2023.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această performanță remarcabilă demonstrează angajamentul și devotamentul cadrelor didactice, calitatea învățământului și determinarea elevilor de a atinge cele mai înalte standarde academice.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2023, în Alba și pe țară: S-au publicat notele inițiale, înainte de contestații

Reușita excepțională a Școlii Generale „Mihai Eminescu” este rezultatul unei colaborări eficiente între cadrele didactice dedicate și elevi ambițioși. Profesorii, prin metodele lor inovatoare de predare și prin sprijinul constant acordat elevilor, au reușit să îi inspire pe aceștia și să îi încurajeze să își dezvolte potențialul la maximum.

Faptul că trei elevi au obținut media maximă la Evaluarea Națională este o dovadă clară a profesionalismului și competenței de care dă dovadă corpul didactic al școlii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea