Rămâi conectat

Politică Administrație

Școala de Vară TNL Alba: Costinești, 25 – 31 august 2014

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă TNL Alba

TNL Alba contină, și în acest an, o frumoasă tradiție – cea a organizării Școlii de Vară de la Costinești. Anul acesta perioada de desfășurare va fi din 25 august până în 31 august, numărul de participanți fiind unul deosebit. Dacă în 2010, la prima ediție, au fost în jur de 30 de participanți, anul acesta vor participa peste 100 de tineri. Creșterea constantă, de la an la an, a numărului de participanți dovedește interesul tot mai crescut în rândul tinerilor pentru Școala de Vară TNL Alba, dar și nevoia de desfășurare a unor astfel de evenimente pentru tineret. Participanții de anul acesta provin nu doar din județul Alba, ci și din București și județe vecine județului Alba (Hunedoara, Mureș și Cluj), fapt care arată atât că evenimentul a devenit unul de tradiție, cât și că este tot mai cunoscut în județ, dar și în țară.

De asemenea, anul acesta organizatorii au oferit un loc și lui Marian Arion, din Blaj, cel care a obținut locul I la concursul «100 de ani de la declanșarea primului război mondial», desfășurat de TNL Alba pe parcursul lunilor iunie și iulie ale acestui an.

Principalele teme care vor fi abordate în atelierele de lucru pe echipe și în cadrul seminariilor și dezbaterilor, vor viza campania electorală pentru alegerile prezidențiale din această toamnă, dar se vor aborda și teme referitoare la orientare în carieră și dezvoltare personală. Lectorii vor fi profesori, formatori și universitari din Alba Iulia, Cluj Napoca, București și Constanța.

Prof. Adrian SIMION,

Purtător de cuvânt PNL Alba,

Coordonator T Comunică – TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea