Rămâi conectat

Curier Județean

Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia – pregătită pentru începerea noului an şcolar

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, pregătită la înalte standarde de funcţionare, Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia îşi aşteaptă elevii. În timpul vacanţei au fost igienizate toate sălile de clasă, coridoarele, grupurile sanitare şi sala de sport, adică toate spaţiile şcolare. Lucrările de igienizare şi curăţenie au fost executate exclusiv de personalul angajat al şcolii, cea ce a condus la o economie substanţială la buget. Printr-un management eficient s-au asigurat fondurile necesare procurării materialelor (vopsele, materiale de curăţenie etc) din mai multe surse: bugetul local, venituri proprii, contribuţia unor părinţi, astfel că în condiţii de criză, la Şcoala „Avram Iancu” s-a reuşit executarea lucrărilor necesare pentru ca instituţia să-şi aştepte aşa cum se cuvine elevii. „Spaţiul şcolar trebuie să le asigure copiilor condiţii igienico-sanitare corespunzătoare, să reprezinte un mediu plăcut şi atractiv, favorabil derulării procesului de învăţământ”, a declarat prof. Elena Ignat, directorul Şcolii „Avram Iancu” din Alba Iulia. De asemenea, la Structura Oarda s-au realizat sau sunt în curs de finalizare mai multe lucrări: zugrăvelile de la interior şi exterior, igienizarea, reparaţia şarpantei, precum şi montarea unui sistem de acces pe bază de interfon. „Toate acestea au fost posibile din fonduri provenite de la bugetul local. Dorim ca în acest an şcolar să realizăm reabilitarea şi modernizarea spaţiilor din cadrul Şcolii Oarda, pentru a le asigura elevilor din această instituţie aceleaşi condiţii ca şi la Şcoala „Avram Iancu” din Alba Iulia”, a subliniat prof. Elena Ignat. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea