Rămâi conectat

Sport

SCM Zalău – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1), într-o partidă de verificare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SCM Zalău a trecut de Metalurgistul Cugir, scor 2-1 (1-1), într-un meci de verificare disputat pe terenul sintetic de la Iclod. În disputa divizionarelor terțe care anul trecut s-au duelat în primul baraj de promovare în Liga a 2-a, echipa din Sălaj a deschis scorul prin Meșter, egalarea fiind reușită de P. Păcurar (37, șut sub bară după centrarea lui Șaucă), pentru ca în al doilea mitan să înscrie Sg. Pop pentru gruparea pregătită de Dorin Toma, ce a suferit modificări substanțiale de efectiv în această pauză în intenția de a prinde play-off-ul (printre achiziții este și fostul unirist Sebastian Culda, foto, în duel cu P. Păcurar).

Distribuția formației de sub Drăgana, aflata în cantonament centralizat, a fost alcătuiită din N. Bănică – Tăban, S. Itu, Vlădia, Vitinha – P. Păcurar, Boldea – Șaucă, Selagea, Nicula – M. Lupu; au mai intrat Perjeriu, Haj, Udrea, Andriuc, Al. Rus, M. Neagu, Șuteu, L. Contra. Antrenor Lucian Itu (absenți, din motive medicale, R. Opric, I. Grozav și Cocan). Din motiev legate de programul de serviciu, ce nu-i perimitea să participe la antrenamente, apărătorul Șt. Radu a fost împrumutat pentru 6 luni la CS Universitatea Alba Iulia, liderul Ligii a 4-a.

“Roș-albaștrii” sunt la al doilea test al acestei perioade, precedentul fiind, la Deva, 2-0 cu Industria Galda de Jos. La finele stagiului de pregătire Metalurgistul Cugir va mai susține un joc de verificare, în deplasare, cu divizionara secundă Poli Timișoara, vineri, 11 februarie.

Foto: PIXEL Pro Sport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea