Rămâi conectat

Ştirea zilei

Schior dat disparut în zona Transalpina: Acțiune în regim de maxima urgență, cu mai multe echipaje

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schior dat disparut în zona Transalpina: Acțiune în regim de maxima urgență, cu mai multe echipaje

Un schior a dispărut în seara zilei de sâmbătă, 29 ianuarie, în afara domeniului de schi Transalpina, fiind căutat în regim de urgență de salvamontiști.

„Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul Serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea și salvarea unui schior dat disparut de către prieteni, în afara domeniului de schi Transalpina.

Salvamontiștii acționează în regim de maxima urgență, doua echipaje cu snowmobilele în zona de platou și în căldarea din apropierea pârtiilor, un echipaj pe schiuri de tura caută prin pădure și un echipaj cercetează zona inferioara a pădurii unde ar putea sa coboare.

Telefonul disparutului nu poate fi accesat, iar în zona este foarte frig, viscol și deja este întuneric”, au scris cei de Dispeceratul Național Salvamont România pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea