Rămâi conectat

Politică Administrație

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întreaga tevatură creată de schimbarea lui Liviu Dragnea de la cârma PSD nu este nimic altceva decât praf în ochii celor orbiți oricum de mirajul guvernării PSD. Deși, în aparență revoluționară, această mișcare inițiată prin celebra, deja, scrisoare de protest, nu este nimic altceva decât o reglare de conturi ordinară.

Dacă într-adevăr PSD dorea ceva bun pentru români, ar fi venit cu o schimbare totală nu doar cu o schimbare a păpușarului. În primul rând cu o schimbare a celui mai slab guvern din istoria țării și apoi cu o îndreptare a tuturor acelor nemernicii comise de acest guvern sub bagheta lui Dragnea, nemernicii ca Ordonanța 13, care au scos lumea în stradă și au generat ecouri negative până peste ocean.

În schimb, PSD ce face? Cere schimbarea lui Dragnea cu Viorica Dăncilă și laudă ca extraordinare toate măsurile adoptate până acum! Un așa-zis comitet de inițiativă, în care parcă și vedem umbra lui Iliescu și a Comitetului Salvării Naționale, și-a asumat rolul de-al sataniza pe Dragnea și de a-i pune în cârcă toate relele. Un adevărat raport Hrușciov a fost întocmit și făcut public numai că, spre deosebire de sovietici, care în ‘56 l-au condamnat la congres pe mustăciosul Stralin dar și crimele sale, gașca PSD-istă de acum l-a condamnat doar pe mustăciosul Dragnea, dar i-a lăudat fărădelegile. În plus, situația este și mai hilară pentru că toți membrii acestui comitet de inițiativă sunt cei care l-au sprijinit tot timpul pe Dragnea și l-au ajutat să facă toate nemerniciile care au adus România pe marginea prăpastiei.

Iată deci, că nici vorbă de reformă în PSD. Atât timp cât acest partid este condus de oameni ca Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Robert Negoiță, Nicolae Bădălău, Marian Neacșu și alții ca ei, care au susținut constant atacurile repetate asupra statului de drept, justiției și economiei românești, nu se poate vorbi de nimic altceva, decât de o schimbare a găștilor care împart corupția și incompetența.

Nu vă bucurați, așadar, că pleacă Dragnea, că s-ar putea să dăm de mai rău…!

Deputat PNL de Alba
 
Sorin Ioan BUMB

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea