// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor

Întreaga tevatură creată de schimbarea lui Liviu Dragnea de la cârma PSD nu este nimic altceva decât praf în ochii celor orbiți oricum de mirajul guvernării PSD. Deși, în aparență revoluționară, această mișcare inițiată prin celebra, deja, scrisoare de protest, nu este nimic altceva decât o reglare de conturi ordinară.

Dacă într-adevăr PSD dorea ceva bun pentru români, ar fi venit cu o schimbare totală nu doar cu o schimbare a păpușarului. În primul rând cu o schimbare a celui mai slab guvern din istoria țării și apoi cu o îndreptare a tuturor acelor nemernicii comise de acest guvern sub bagheta lui Dragnea, nemernicii ca Ordonanța 13, care au scos lumea în stradă și au generat ecouri negative până peste ocean.

În schimb, PSD ce face? Cere schimbarea lui Dragnea cu Viorica Dăncilă și laudă ca extraordinare toate măsurile adoptate până acum! Un așa-zis comitet de inițiativă, în care parcă și vedem umbra lui Iliescu și a Comitetului Salvării Naționale, și-a asumat rolul de-al sataniza pe Dragnea și de a-i pune în cârcă toate relele. Un adevărat raport Hrușciov a fost întocmit și făcut public numai că, spre deosebire de sovietici, care în ‘56 l-au condamnat la congres pe mustăciosul Stralin dar și crimele sale, gașca PSD-istă de acum l-a condamnat doar pe mustăciosul Dragnea, dar i-a lăudat fărădelegile. În plus, situația este și mai hilară pentru că toți membrii acestui comitet de inițiativă sunt cei care l-au sprijinit tot timpul pe Dragnea și l-au ajutat să facă toate nemerniciile care au adus România pe marginea prăpastiei.

Iată deci, că nici vorbă de reformă în PSD. Atât timp cât acest partid este condus de oameni ca Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Robert Negoiță, Nicolae Bădălău, Marian Neacșu și alții ca ei, care au susținut constant atacurile repetate asupra statului de drept, justiției și economiei românești, nu se poate vorbi de nimic altceva, decât de o schimbare a găștilor care împart corupția și incompetența.

Nu vă bucurați, așadar, că pleacă Dragnea, că s-ar putea să dăm de mai rău…!

Deputat PNL de Alba
 
Sorin Ioan BUMB

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor

  1. Presa straina 22.09.2018 la 18:44

    Financial Times: ”Sforarul” României, Dragnea, supraviețuiește rebeliunii din partid / Este un război între bande” ..