Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Schimb de experiență în domeniul politicilor de tineret între adolescenți din Franța și România, la Ampoița

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

intalnire tineriUn număr de 14 tineri din județul Alba și 14 tineri din cantonul Coutances, Franța, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, se vor întâlni la Ampoița, în județul Alba, în perioada   7 – 14 iulie, în cadrul unui proiect finanțat de Programul Tineret în Acțiune.

Intitulat ”CNE Reprezintă!”, proiectul este realizat de Asociația „Alba – Manche Împreună AMI”, în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Alba și Office de la Jeunesse du Canton de Coutances din departamentul La Manche, Franța și are ca obiectiv principal schimbul de experiență între tineri din țări și culturi diferite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe parcursul celor 8 zile ale proiectului, vor avea loc numeroase ateliere gândite astfel încât să permită compararea politicilor pentru tineret din cele două țări participante, dar și întâlniri și discuții cu reprezentanți ai instituțiilor din județul Alba responsabile de elaborarea și implementarea politicilor de tineret. Metodele de lucru din cadrul atelierelor vor fi unele nonformale, ce vor face apel la creativitatea fiecărui participant.

Scopul proiectului este să stimuleze spiritul de inițiativă și responsabilitatea tinerilor, făcându-i conștienți de rolul lor social, de potențialul lor de implicare civică în luarea deciziilor la nivelul comunității în care trăiesc. Rezultatul final al proiectului va fi un ghid de bune practici cu privire la metodele de implicare a tinerilor în elaborarea și implementarea politicilor de tineret.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea