SCANDALUL de la căminul studențesc din Alba Iulia: ”Studenții străini ascultau muzică la volum maxim și aruncau după localnici cu ouă, localnicii au ripostat cu cărămizi”

Scandalurile se țin lanț la căminul studențesc nr.1 al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar cel de noaptea trecută s-a lăsat cu geamuri sparte, mai exact 8 la număr, potrivit polițiștilor locali.

Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale Alba Iulia a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că noaptea trecută au fost două sesizări pentru tulburarea liniștii publice prin care se reclama faptul că studenții ascultau muzică la volum maxim, dar în ambele cazuri, la venirea echipajului, zgomotul a încetat.

Acesta a mai precizat că, potrivit agentului de pază de la cămine, de această dată conflictul a pornit după ce studenții s-au ”distrat” aruncând cu ouă după cetățenii care locuiesc pe strada Craivei, iar aceștia au ripostat aruncând cu pietre și cărămizi.

”Nu este primul incident de acolo. Adevărul este undeva la mijloc. Studenții și localnicii se provoacă unii pe alții și apoi intră în conflict. Avem perioade când trebuie să trimitem oameni care să stea mai mult timp în zonă și doar așa putem menține liniștea și ordinea. Au fost și reclamații de la localnici, care spun că sunt permanent umiliți. De exemplu, copiii lor sunt chemați la cămin să primească dulciuri iar când ajung acolo li se spun tot felul de lucruri iar studenții râd de ei”, a precizat șeful Poliției Locale.

El a confirmat că și localnicii au partea lor de vină, deoarece la rândul lor tulbură liniștea publică, aruncă gunoiul pe unde apucă și, prin comportamentul lor întrețin starea conflictuală.

Una peste alta, cei care au cel mai mult de pierdut sunt locuitorii civilizați din zonă, care sunt deranjați din ambele părți, care își doresc să trăiască în liniște și siguranță și care, de ani de zile deja, le cer autorităților să găsească soluții.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Eu 26 iunie 2019 at 15:19

Studenti straini?Or fi din cei trimisi de madam merkel,arieni de Damasc.

Ics 26 iunie 2019 at 16:45

Refugiați retarzi , veniți din țări arabe, care nu au nici un gând de a invata sau dezvolta in societatea noastra. Păcat de studenții care locuiesc în căminele alea,cărora le e frica sa ridice vocea de teama repercusiunilor.

ioo 26 iunie 2019 at 16:50

Asa-i cand se infiinteaza facultati ,,la norma„: ajung studenti toti ,,dancilii„. Ori ,,Spiru Haret„, ori ,,1 Decembrie„ Alba Iulia, tot aia e.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...