Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SCANDALUL de la căminul studențesc din Alba Iulia: ”Studenții străini ascultau muzică la volum maxim și aruncau după localnici cu ouă, localnicii au ripostat cu cărămizi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandalurile se țin lanț la căminul studențesc nr.1 al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar cel de noaptea trecută s-a lăsat cu geamuri sparte, mai exact 8 la număr, potrivit polițiștilor locali.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Daniel Ilcu, șeful Poliției Locale Alba Iulia a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că noaptea trecută au fost două sesizări pentru tulburarea liniștii publice prin care se reclama faptul că studenții ascultau muzică la volum maxim, dar în ambele cazuri, la venirea echipajului, zgomotul a încetat.

Acesta a mai precizat că, potrivit agentului de pază de la cămine, de această dată conflictul a pornit după ce studenții s-au ”distrat” aruncând cu ouă după cetățenii care locuiesc pe strada Craivei, iar aceștia au ripostat aruncând cu pietre și cărămizi.

”Nu este primul incident de acolo. Adevărul este undeva la mijloc. Studenții și localnicii se provoacă unii pe alții și apoi intră în conflict. Avem perioade când trebuie să trimitem oameni care să stea mai mult timp în zonă și doar așa putem menține liniștea și ordinea. Au fost și reclamații de la localnici, care spun că sunt permanent umiliți. De exemplu, copiii lor sunt chemați la cămin să primească dulciuri iar când ajung acolo li se spun tot felul de lucruri iar studenții râd de ei”, a precizat șeful Poliției Locale.

El a confirmat că și localnicii au partea lor de vină, deoarece la rândul lor tulbură liniștea publică, aruncă gunoiul pe unde apucă și, prin comportamentul lor întrețin starea conflictuală.

Una peste alta, cei care au cel mai mult de pierdut sunt locuitorii civilizați din zonă, care sunt deranjați din ambele părți, care își doresc să trăiască în liniște și siguranță și care, de ani de zile deja, le cer autorităților să găsească soluții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea