Scandal pentru pășune, la Doștat – Un localnic și-a găsut mașina cu parbrizul spart și cauciucurile tăiate, după ce s-a certat cu un consătean

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Doştat l-au identificat pe un bărbat din comună, ca persoană bănuită de distrugerea unui autoturism lăsat pe marginea DJ 141 D, din cauza unei defecţiuni tehnice.

geam-masina-spartLa data de 07.12.2016, poliţiştii Postului de Poliţie Doştat l-au identificat pe D.I., de 32 de ani, din comuna Doştat, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de distrugere ce a fost reclamată poliţiei în după amiaza zilei de 6 decembrie.

ELIT

Se pare că, în noaptea de 44/05.12.2016, în timp ce se deplasa pe jos, între localităţile Boz şi Draşov, bărbatul a spart gemurile şi a tăiat cauciucurile unui autoturism lăsat de către proprietar în afara părţii carosabile, din cauza unei defecţiuni tehnice. Din primele cercetări a rezultat că, în urmă cu câteva zile, între D.I. şi proprietarul autoturismului ar fi avut loc discuţii în contradictoriu, legate de păşunatul oilor.

Faţă de D.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...