Rămâi conectat

Actualitate

Scandal la un bar din Șugag, aplanat de intervenția jandarmilor montani

Bogdan Presecan

Publicat

în

Jandarmii montani de la Postul Şugag au intervenit la un bar din  localitate şi au aplanat un incident în care era implicat personalul localului şi un client recalcitrant. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi “predat” soţiei.

Aflat în avansată stare de ebrietate şi supărat că nu mai este servit cu băuturi alcoolice, duminică, 28 iulie, în jurul orei 17.00,  I.G. ( 62 de ani ) din comuna Şugag a înjurat personalul de serviciu al unui local şi l-a ameninţat cu bătaia.

Potrivit Jandarmeriei Alba “de acelaşi tratament au avut parte şi ceilalţi clienţi, mulţi dintre aceştia alegând să părăsească incinta pentru a nu avea neplăceri. Alertat prin apel la 112, în scurt timp la faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şugag care a acţionat pentru stoparea violenţei verbale şi aplanarea conflictului. Jandarmii montani l-au identificat pe bărbatul turbulent, l-au condus afară din local şi l-au sancţionat contravenţional cu avertisment. De asemenea, i-au recomandat să evite să mai fie implicat în vreun incident şi să se îndrepte spre domiciliu.

Deşi a spus că va ţine seamă de recomandările primite şi nu va mai avea un comportament violent, la ora 17.35 bărbatul se afla din nou în barul din care fusese dat afară şi din nou îi agresa verbal pe cei in jur. Jandarmii au intervenit din nou, de data aceasta sancţionându-l cu amendă contravenţională în valoare de 500 de lei. Totodată, din cauză că bărbatul abia se mai ţinea pe picioare, l-au condus la domiciliu şi l-au lăsat în grija familiei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români

Unirea Ziarul

Publicat

în

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români O echipă de programatori români a dezvoltat o soluţie software bazată pe tehnologii de recunoaştere a vocii şi inteligenţă artificială (AI) care permite automatizarea părţi din scrierea de cod pe bază de comenzi vocale, scrie AGERPRES. Inovaţia a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea