Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandal la Teiuș: Doi bărbați au fost reținuți după ce ar fi agresat membrii unei familii din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandal la Teiuș: Doi bărbați au fost reținuți după ce ar fi agresat membrii unei familii din oraș

La data de 24 august 2022, polițiștii din Teiuș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față doi bărbați, de 19 și 44 de ani, din Teiuș, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 23 august 2022, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau pe o stradă din Teiuș, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de exhibiționism și ar fi agresat membrii unei familii din oraș, tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de cei doi bărbați, polițiștii au emis două ordine de protecție provizorii, pentru o perioada de 5 zile.

În cursul zilei de azi, 25 august, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Achiziția a șase autobuze electrice și stații de încărcare în Municipiul Alba Iulia: Licitația de peste 60 de MILIOANE de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Achiziția a șase autobuze electrice și stații de încărcare în Municipiul Alba Iulia: Licitația de peste 60 de MILIOANE de lei, lansată în SEAP Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea de autobuze electrice, microbuze electrice și stații de încărcare aferente”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea