Rămâi conectat

Actualitate

Scandal la Sebeș, aplanat de jandarmi. Un pensionar și-a amenințat fosta soție cu bătaia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Hunedoara a fost sancţionat contravenţional de jandarmii din Sebeş. Dorise să se împace cu fosta soţie, dar a ajuns să o înjure şi să o ameninţe cu bătaia.

 

duba jandarmiPotrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut joi, 3 decembrie, la ora 22.20 într-un imobil situat pe strada Mircea cel Mare din municipiul Sebeş şi a fost semnalat la 112 de proprietarul clădirii. Acesta a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece într-un apartament avea loc un scandal.

Un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă şi, în faţa apartamentului indicat, l-a identificat pe domnul Iosif L. (59 de ani), domiciliat în municipiul Hunedoara, care înjura şi ameninţa cu bătaia două femei.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, aflat în avansată stare de ebrietate, bărbatul a ajuns la domiciliul fostei sale soţii cu câteva zeci de minute în urmă şi a încercat să o convingă să accepte reluarea relaţiei pe care o avuseseră peste 20 de ani.

În faţa refuzului femeii, a devenit violent, jignind-o şi ameninţând-o că dacă nu-i va accepta propunerea o va bate. În ajutorul victimei a intervenit o vecină a acesteia, dar aceasta, în loc să apeleze la ajutorul forţelor de ordine, a continuat scandalul iniţiat de bărbat, proferând la rândul ei injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

În urma intervenţiei jandarmilor bărbatul a fost sancţionat contravenţional şi a acceptat să părăsească imobilul în care locuieşte fosta soţie. De asemenea, a fost sancţionată contravenţional şi doamna E.S. (40 de ani ), pentru injuriile şi cuvintele obscene exprimate în public. Amândurora li s-a atras atenţia că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lor ar putea să fie chiar de natură penală.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea