Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal la Blaj: Doi tineri reținuți pentru tulburarea liniștii publice: Alte 7 persoane implicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Blaj au reținut doi tineri care ar fi fost implicați într-un scandal ce a avut loc în stradă. Vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii din Blaj au continuat cercetările într-un dosar privind fapte de tulburarea a ordinii și liniștii publice, care a fost constituit ca urmare a unui scandal ce a avut loc, pe stradă, în seara zilei de 10 februarie 2021.

Din cercetări a rezultat că, la faptele de tulburare a ordinii și liniștii publice, alături de 7 tineri, care au fost identificați inițial, ar fi participat alții doi, de 23 și 25 de ani.

Față de ultimii, la data de 23 februarie, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 11 februarie 2021, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 7 persoane din municipiul Blaj, 4 minori de 16 și 17 ani și 3 majori, de 21,37 și 42 de ani, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 10 februarie 2021, între cei 7 ar fi avut loc un conflict spontan, legat de un joc de noroc. Inițial, conflictul a avut loc într-o locuință, iar ulterior, participanții și-ar fi aplicat, reciproc, lovituri, pe strada Plopilor din Blaj.

Niciuna dintre persoanele care au luat parte la conflict nu a dorit să formuleze plângere pentru fapte de lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de 12 februarie, persoanele reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea