Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

SCANDAL la Blaj: 4 bărbați, reținuți de către polițiști, după ce ar fi provocat un conflict și au tulburat liniștea și ordinea publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru bărbați din Blaj au fost reținuți de polițiști, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce ar fi provocat un scandal, în timp ce se aflau pe o strada din municipiu.

Poliţiştii din Blaj i-au reţinut pe 4 bărbați din municipiu ce sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal în timp ce se aflau pe o stradă din Blaj.

La data de 16 noiembrie 2020, poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 48 de ani, toți din Blaj, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că în amiaza zilei de 16 noiembrie, în timp ce se aflau pe strada Plopilor din Blaj, ar fi provocat scandal, s-ar fi lovit reciproc şi ar fi tulburat liniştea publică.

În cursul zilei de azi, 17 noiembrie 2020, bărbații vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea