SCANDAL la Blaj: 4 bărbați, reținuți de către polițiști, după ce ar fi provocat un conflict și au tulburat liniștea și ordinea publică

Patru bărbați din Blaj au fost reținuți de polițiști, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce ar fi provocat un scandal, în timp ce se aflau pe o strada din municipiu.

Poliţiştii din Blaj i-au reţinut pe 4 bărbați din municipiu ce sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal în timp ce se aflau pe o stradă din Blaj.

Elit ELIT

La data de 16 noiembrie 2020, poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 48 de ani, toți din Blaj, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că în amiaza zilei de 16 noiembrie, în timp ce se aflau pe strada Plopilor din Blaj, ar fi provocat scandal, s-ar fi lovit reciproc şi ar fi tulburat liniştea publică.

În cursul zilei de azi, 17 noiembrie 2020, bărbații vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419