SCANDAL la Aiud: Bărbat de 34 de ani REȚINUT de polițiști după ce a făcut gesturi obscene și l-a tăiat cu un ciob de sticlă, pe față, pe un cetățean

SCANDAL la Aiud: Bărbat de 34 de ani REȚINUT de polițiști după ce a făcut gesturi obscene și l-a tăiat cu un ciob de sticlă, pe față, pe un cetățean

Polițiștii din Aiud l-au reținut pe un bărbat din oraș care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și lovire. A făcut scandal în fața unui bar, a făcut gesturi obscene și l-a lovit pe un concetățean.

La data de 22 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 34 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea unor fapte de lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

ELIT

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 21/22 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un local public din Aiud, ar fi provocat un scandal.

Scandalul ar fi continuat și în afara localului, pe stradă, unde bărbatul a făcut gesturi obscene și l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă, pe față, pe un bărbat din Rădești. Potrivit certificatului medico – legal prezentat de victimă, aceasta are nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecarea leziunilor produse.

În cursul zilei de azi, 23 octombrie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...