Rămâi conectat

Ştirea zilei

SCANDAL între USR și PLUS Alba. Mihail David: ”Deputatul Beniamin Todosiu este un mincinos”!

Unirea Ziarul

Publicat

în

SCANDAL între USR și PLUS Alba. Mihail David: ”Deputatul Beniamin Todosiu este un mincinos”!

Deputatul Beniamin Todosiu este un mincinos. Am scris de două ori această propoziție și de două ori am șters-o, nervos și dezamăgit. Nu am șters-o pentru că e îmi e coleg de partid, ci pentru că mi-am dat seama că ideea în sine mă face să mă simt rău. Am văzut astfel de apucături destul de des în alianța noastră sau chiar la noi în partid. Nu sunt surprins, pentru că îmi dau seama că dincolo de bunele noastre intenții rămân unele moravuri care s-au impus în societatea noastră.

Dublul discurs, minciuna prin omisiune, sabotarea colegilor nu sunt străine în societatea în care trăim. E una dintre temele importante la care avem mult de lucrat în anii care vin. Le-am promis cetățenilor că vom schimba politica din România. În același timp, trebuie să le promitem colegilor noștri de partid că nu vom tolera comportamente lipsite de etică și morală în propriile noastre organizații. Așa că am șters ce scrisesem despre Beniamin Todosiu, pentru că îmi era rușine de rușinea lui și de sentimentele pe care le-ar putea avea colegii noștri. A fost o ultimă încercare de a-i proteja reputația acestui deputat.

Beniamin Todosiu mi-a transmis că „are resursele necesare să mă denigreze dacă este nevoie”. Îl invit să o facă, dar cu o singură condiție: să fie transparent. Să plătească denigrarea mea, dar să știe toți colegii pe ce a cheltuit banii, ca să nu uite că am promis să fim transparenți. În raportul de activitate să treacă suma cheltuită la capitolul: bani pentru denigrarea lui Mihail David, colegul meu de la PLUS Alba. În rest, mă lasă rece emoțiile și dorințele sale personale, nu îmi e teamă de niciun fel de amenințare, pentru că de partea mea este adevărul.

Totuși, asta nu înseamnă că nu regret situația în care ne găsim și că trebuie să fac această declarație din motive de campanie internă ale unuia sau altuia, indiferent cine e el. Beniamin Todosiu lansează atacuri false la adresa colegilor săi și spune că noi, cei de la PLUS, ne batem joc de cetățenii din Alba Iulia. De ce crede el asta? Pentru că cei care sunt consilieri locali PLUS au votat pentru mandatarea primarului Gabriel Pleșa să semneze contractul cu compania de transport care a câștigat o licitație publică pe baza unui caiet de sarcini aprobat de Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia, licitație care nu a fost contestată în instanță. Astfel nu am ajuns în situația foarte probabilă în care din data de 10 martie municipiul putea rămâne fără transport în comun. Dacă Beniamin Todosiu își închipuie că va folosi Alianța și viitorul partid cum îl taie pe el capul, punând în pericol orașul și locuitorii săi, iar noi o să stăm și o să privim doar pentru că el e parlamentar din partea noastră, îmi e teamă că face confuzie între principii și interese.

Pentru cine nu știe, Beniamin Todosiu este deputat de Alba și Președintele Filialei Județene USR. Poate e stresat de apropiatul proces de fuziune, poate i se pare că e bine să își atace necolegial colegii de Alianță, viitori colegi de partid. Oricum ar fi, de dragul efortului meu și al celor cu care am muncit în anii aceștia, nu mă las intimidat de astfel de apucături.

Și nu îmi e teamă că se va supăra cineva pentru că am spus adevărul. Am venit la PLUS ca să muncesc pentru cetățenii orașului și județului meu, nu să fac combinații și să trag sfori pentru o funcție. Adevărul bate funcția și așa îmi răpește munca la partid mai tot timpul pe care aș putea să îl dedic celor dragi, așa că ar fi rușinos să îi și mint despre ce se întâmplă în politică. Și din acest motiv nu accept comportamente lipsite de etică și decență cum a fost cel al lui Beniamin Todosiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea