Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal între trei bărbați la un local din Sebeș – protagoniștii sunt cercetați pentru lovire și tâlhărie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un local din cartierul sebeşean Mihail Kogălniceanu a fost scena unui scandal între trei bărbaţi. Jandarmii au intervenit, i-au sancţionat contravenţional şi au întocmit un act de sesizare a organelor de urmărire penală.

Incidentul s-a petrecut marţi, 4 februarie a.c., la ora 23.50 şi a fost semnalat la 112 chiar de administratorul localului. Acesta a relatat că între trei bărbaţi a izbucnit un conflict spontan, pe timpul căruia aceştia s-au înjurat şi lovit reciproc.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă,  a reuşit să-i oprească pe cei trei înainte ca aceştia să părăsească zona şi a trecut apoi la verificarea împrejurărilor în care a apărut evenimentul. Conform propriilor spuse, în timp ce se afla în incinta barului, S.A. (46 de ani), domiciliat în localitatea Cut, judeţul Alba, a fost agresat fără motiv, întâi verbal şi apoi fizic, de doi bărbaţi, identificaţi ca fiind V.C (28 de ani) şi A.B. (44 de ani), ambii domiciliaţi în Sebeş.

La rândul său, unul dintre cei doi presupuşi agresori a relatat că, iniţial, bărbatul din Cut l-ar fi lovit, fără motiv, cu un obiect ascuţit în zona spatelui şi, mai mult, pe timpul încăierării care a urmat i-ar fi sustras, prin violenţă, un lănţişor.

Pentru scandalul provocat într-un loc public, jandarmii au luat măsura sancţionării contravenţionale a celor trei cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, respectiv tâlhărie, cei trei au fost conduşi la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş unde a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca acesta să fie înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare a acestora.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea