Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Scandal între doi frați din Alba Iulia. Motivul? Casa părintească rămasă moştenire

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandalul a izbucnit luni, 7 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, în curtea unui imobil situat pe strada Craivei din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat prin apel la 112.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “la locul incidentului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a constatat că N.C. (58 de ani) şi I.C. (54 de ani) îşi adresau reciproc injurii şi se ameninţau cu acte de violenţă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din verificările efectuate s-a stabilit că motivul disputei îl constituie casa părintească, rămasă moştenire. De asemenea, s-a constatat că, deşi fapta a fost săvârşită într-un loc neaccesibil publicului ea a fost comisă cu intenţia de a fi auzită şi văzută  şi de alţii, iar acest rezultat s-a produs atât din perspectiva membrilor de familie cât şi a vecinilor şi trecătorilor.

 În urma intervenţiei jandarmilor incidentul a fost aplanat, scandalagii au fost îndrumaţi să evite astfel de comportamente şi respecte legea în vederea stabilirii succesiunii. La final, ambii au fost sancţionaţi contravenţional.”

Jandarmeria Alba eamintește cetăţenilor că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu  amendă de la 200 lei la 1.000 lei. Mai mult,  în cazurile în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul amenzii creşte, fiind stabilit de lege  între 1.000 lei şi 3.000 de  lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea