Scandal în parcarea unui supermarket din Sebeș, soldat cu amenzi usturătoare

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mai mulţi comercianţi de maşini din Sebeş şi Petreşti s-au certat în parcarea unui supermarket. Cinci dintre aceştia au fost conduşi la sediul Jandarmeriei Sebeş unde au fost sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 200 şi 2000 lei.

Printr-un apel la 112, forţele de ordine au fost solicitate să intervină duminică, 10 aprilie, la ora 13.45 în parcarea unui supermarket din municipiul Sebeş deoarece avea loc o altercaţie între mai multe persoane. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi a acţionat pentru aplanarea incidentului la care participau aproximativ 15 persoane. Cinci dintre acestea au fost conduse la sediul Jandarmeriei Sebeş pentru continuarea verificărilor. Este vorba de cinci bărbaţi domiciliaţi în Sebeş, respectiv Petreşti care s-au înjurat, s-au ameninţat cu acte de violenţă şi s-au îmbrâncit din cauza unor maşini scoase la vânzare. Astfel, comercianţii din Petreşti au vrut să profite de afluenţa de trecători din respectiva parcare şi au expus câteva autoturisme pentru a le vinde.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Prin aceasta au stârnit furia celor din Sebeş care şi ei aveau acolo vehicule parcate şi semnalizate ca fiind de vânzare. Incidentul s-a desfăşurat iniţial între doi bărbaţi din Petreşti şi trei din Sebeş, dar ulterior aceştia şi-au chemat prietenii şi erau şanse extrem de mari ca trecătorii şi clienţii magazinului să asiste la o bătaie generală.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Principalii vinovaţi au vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani şi au fost sancţionaţi cu cinci amenzi contravenţionale cuprinse între 200 şi 2000 lei, valoarea totală a acestora ridicându-se la suma de 5600 lei. Totodată, li s-a pus în vedere că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu  închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419