Rămâi conectat

Curier Județean

Scandal în familie, la Sântimbru: Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-a luat la bătaie soția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandal în familie, la Sântimbru: Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-a luat la bătaie soția

În cursul zilei de duminică, 1 octombrie 2023, în jurul orei 06.00, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pe raza localității Sântimbru, la o locuință de unde o tânără de 23 de ani a sesizat faptul că a fost agresată de soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi devenit violent și și-ar fi agresat soția.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de soția sa.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

11 decembrie | BebeBiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!, noua temă a atelierului de parenting

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 decembrie | BebeBiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Amintiri frumoase: Cum să-i lași copilului o moștenire neprețuită!, noua temă a workshop-ului de parenting Luni, 11 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc ultimul atelier de parenting din anul 2023. De data aceasta, psihoterapeuta Adina Drimbe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare