Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL din gelozie la Balomirul de Câmp: Un tânăr din localitate s-a luat la bătaie cu un alt tânăr, din Cugir și i-a spart roțile de la mașină. A fost reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au reţinut pe un tânăr din localitatea Balomirul de Câmp, care este cercetat pentru lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și distrugere. Acesta l-ar fi lovit pe un alt tânăr și i-ar fi distrus anvelopele de la autoturism, pe fondul geloziei.

La data de 28 ianuarie 2021, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un tânăr de 23 de ani, din localitatea Balomirul de Câmp, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii şi liniştii publice și distrugere.

În sarcina acestuia sa reținut faptul că la data de 27 ianuarie 2020, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Balomirul de Câmp, pe fondul geloziei, l-ar fi lovit pe un tânăr de 21 de ani, din Cugir, i-ar fi distrus, prin înțepare, anvelopele autoturismului și ar fi tulburat ordinea și liniştea publică.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare are nevoie, potrivit concluziilor medico – legale, de 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 29 ianuarie, reținutul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea