Ziarul Unirea

Scandal de la alcool la Bucerdea Grânoasă – doi dintre protagoniști s-au ales cu tăieturi de cuțit

Poliția municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între 4 bărbaţi, s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în după-amiaza zilei de joi, în jurul orei 16.20, între D.I., de 28 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I., de 62 de ani, R.D., de 35 de ani şi R.M., de 35 de ani, pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii 3 lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe D.I.

ELIT

D.I. a ripostat şi s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere, cu ajutorul cărora a cauzat leziuni la doi dintre agresorii săi.

 R.D. şi R.M. au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde au fost diagnosticați, primul cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală, ambii rămânând internaţi în spital.

Faţă de D.I. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulate în cauză, existând posibilitatea schimbării încadrării juridice a faptei.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro