Rămâi conectat

Actualitate

Scandal cu galerie între doi foști iubiți din Alba Iulia. Jandarmii au liniștit spiritele

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi foşti concubini care se certau în mijlocul străzii au fost împiedicaţi de jandarmi să-şi facă rău reciproc. Ambii au fost sancţionaţi contravenţional.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut marţi, 7 mai a.c., pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia şi a  fost semnalat prin apel la 112. Din primele verificări se pare că totul a pornit de la nemulţumirea femeii – N.E. ( 21 de ani ) – referitor la faptul că bărbatul – D.C. ( 23 de ani) –   nu o ajută în creşterea unui minor născut în perioada în care cei doi aveau o relaţie de concubinaj. Pe acest fond aceştia s-au înjurat şi s-au ameninţat reciproc cu acte de violenţă, totul sub privirile indignate ale vecinilor. De altfel, până la sosirea jandarmilor aceştia formaseră două grupuri de susţinere a scandalagiilor, existând riscul escaladării violenţei.

Jandarmii au intervenit la timp, au pus capăt episodului de violenţă verbală, au prevenit amplificarea conflictului şi au evitat apariţia unor fapte de natură penală. Cei doi au fost îndrumaţi ca pentru rezolvarea divergenţelor privitoare la custodia minorului  să urmeze calea legală, iar pentru faptele săvârşite au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională, în valoare totală de 400 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea