Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

SC Jidvei, sponsor principal al Final Four-ului Champions League de la București! Miercuri, la castelul “Bethlen-Haller”, va fi prezentat trofeul Ligii Campionilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Final Four-ul Champions League, cel mai important eveniment sportiv al ultimelor decenii în România, ce se va desfășura în 5-6 mai în Sala Polivalentă din Capitală, are parte de un sponsor de seamă. SC Jidvei va fi sponsorul principal al competiției continentale ce opune cele mai bune patru echipe de pe “Bătrânul Continent”, între care și Volei Alba Blaj, “mândria județului”.

Parafarea oficială a parteneriatului între Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj și compania Jidvei, liderul pieței de vinuri din România, va avea loc miercuri, 25 aprilie, la ora 13.00, la castelul “Bethlen-Haller” din Cetatea de Baltă, cu prilejul unei conferințe de presă la care vor fi Claudiu Necșulescu, președintele companiei și Gheorghe Valentin Rotar, primarul muncipiului Blaj, când va fi prezentat și trofeul Ligii Campionilor.

CSM Volei Alba Blaj a reușit o performanță remarcabilă prin pătrunderea în “careul de ași” al celei mai importante competiții europene, alături de granzii Vakifbank Istanbul, Imoco Volley Conegliano și Galatasaray Istanbul, urmând să joace în semifinale cu ultima dintre acestea.

*S-au pus în vânzare biletele pentru Final Four

Regina Europei la volei feminin se decide la București. Cele mai bune 4 formaţii de pe “Bătrânul continent” se vor lupta pe 5 şi 6 mai în Sala Polivalentă din Bucureşti pentru trofeul Champions League. Volei Alba Blaj, Galatasaray Istanbul, Imoco Conegliano şi Vakifbank Istanbul vor juca pe parchetul celei mai mari săli din Bucureşti, timp de două zile, într-un eveniment unic pentru România.

Preţurile biletelor/eveniment (două zile) sunt: 140 de lei la peluze; 200 de lei la tribune; 1.400 lei la pentru VIP. Programul competiției: *sâmbătă, 5 mai, ora 16.00: semifinala I, Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano; ora 19.00: semifinala a II-a, CSM VOLEI ALBA BLAJ – Galatasaray Istanbul; *duminică, 6 mai, ora 16.00: finala mică; ora 19.00: finala mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea