SC Jidvei, sponsor principal al Final Four-ului Champions League de la București! Miercuri, la castelul “Bethlen-Haller”, va fi prezentat trofeul Ligii Campionilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Final Four-ul Champions League, cel mai important eveniment sportiv al ultimelor decenii în România, ce se va desfășura în 5-6 mai în Sala Polivalentă din Capitală, are parte de un sponsor de seamă. SC Jidvei va fi sponsorul principal al competiției continentale ce opune cele mai bune patru echipe de pe “Bătrânul Continent”, între care și Volei Alba Blaj, “mândria județului”.

Parafarea oficială a parteneriatului între Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj și compania Jidvei, liderul pieței de vinuri din România, va avea loc miercuri, 25 aprilie, la ora 13.00, la castelul “Bethlen-Haller” din Cetatea de Baltă, cu prilejul unei conferințe de presă la care vor fi Claudiu Necșulescu, președintele companiei și Gheorghe Valentin Rotar, primarul muncipiului Blaj, când va fi prezentat și trofeul Ligii Campionilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

CSM Volei Alba Blaj a reușit o performanță remarcabilă prin pătrunderea în “careul de ași” al celei mai importante competiții europene, alături de granzii Vakifbank Istanbul, Imoco Volley Conegliano și Galatasaray Istanbul, urmând să joace în semifinale cu ultima dintre acestea.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*S-au pus în vânzare biletele pentru Final Four

Regina Europei la volei feminin se decide la București. Cele mai bune 4 formaţii de pe “Bătrânul continent” se vor lupta pe 5 şi 6 mai în Sala Polivalentă din Bucureşti pentru trofeul Champions League. Volei Alba Blaj, Galatasaray Istanbul, Imoco Conegliano şi Vakifbank Istanbul vor juca pe parchetul celei mai mari săli din Bucureşti, timp de două zile, într-un eveniment unic pentru România.

Preţurile biletelor/eveniment (două zile) sunt: 140 de lei la peluze; 200 de lei la tribune; 1.400 lei la pentru VIP. Programul competiției: *sâmbătă, 5 mai, ora 16.00: semifinala I, Vakifbank Istanbul – Imoco Volley Conegliano; ora 19.00: semifinala a II-a, CSM VOLEI ALBA BLAJ – Galatasaray Istanbul; *duminică, 6 mai, ora 16.00: finala mică; ora 19.00: finala mare.

Dan HENEGAR