// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Savini Due mizează pe o creștere de 15% a afacerilor. Italienii se plâng de criza forței de muncă de la Sebeș

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, estimează pentru acest an o creştere de 15% a afacerilor faţă de anul trecut, când cifra de afaceri a companiei a ajuns la 25,7 mil. euro.

Reprezentanţii companiei spun că în continuare la Sebeş şi în împrejurimile localităţii există o criză reală a forţei de muncă, în toate sectoarele de activitate, scrie ZF.ro.

Pe fondul optimizării producţiei, fabrica Savini Due din Sebeş a înregistrat anul trecut o creştere de 10-12% a capacităţii faţă de anul anterior, la 1.700 de metri cubi de mobilier şi capace pentru toaletă săptămânal.

Savini Due este unul dintre pilonii care susțin economia locală din Alba prin forța de muncă angajată și contribuțiile semnificative la bugetul local.

Italienii s-au implicat an de an în diferite probleme și necesități ale comunității din Alba, sprijinind Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, centre pentru copii și asociații din județ.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419