Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Șapte polițiști din Alba avansați în grad, de Ziua Națională, în urma rezultatelor profesionale deosebite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, 7 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.  

politisti-avansati-in-grad01În cursul zilei de azi, 29.11.2016, în cadrul unei şedinţe festive prilejuite de sărbătorirea, la IPJ Alba, a Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie, 7 poliţişti au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Astfel, în baza propunerilor formulate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2016, prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne au fost înaintate în gradul de comisar de poliţie subcomisar de poliţie Vinţan Daniela, şefa Biroului Centrul Operaţional şi subcomisar de poliţie Bodea Claudia, ofiţer specialist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

De asemenea, inspector principal de poliţie Avram Adrian, şeful secţie 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, a fost înaintat în gradul de subcomisar de poliţie.

Prin Dispoziţia şefului inspectoratului, pentru rezultatele profesionale deosebite obţinute în anul 2016 au fost înaintaţi în gradul profesional următor agent principal de poliţie Negru Alexandru Radu din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Aiud, agent de poliţie Bîrlea Simion, şeful Postului de Poliţie Gârbova, agent de poliţie Bolog Daniel Vasile din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi agent de poliţie Buzgariu Nicolae Aurel de la formaţiunea rutieră al Poliţiei Oraşului Cîmpeni.

Domnul comisar şef de poliţie Dunca Cristian, împuternicit şef al inspectoratului,  le-a adresat felicitări celor 7 poliţişti şi le-a urat succes în activitatea profesională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea